nwfotografie | Over Nicoline
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Wat leuk dat je op mijn website kijkt! Graag stel ik me kort voor;
mijn naam is Nicoline Woudsma, enthousiaste Friezin met een grote passie
voor fotografie.
Ik vind er voldoening in, om mijn creativiteit de vrije hand te geven en
jouw motor zo gedetailleerd mogelijk vast te leggen. De verschillende
karakters van motors; Harley Davidson of customized bikes, spreken me aan.

Fotograferen is niet het enige wat erbij komt kijken om een mooi beeld te maken. Nadat ik de foto’s heb gemaakt, laad ik de foto’s in Photoshop en werk ik uren aan een foto. Leuk weetje; 1 foto bestaat soms wel uit 8 foto’s of meer. Uit elke foto haal ik de mooist en best belichte details. Je krijgt je motor terug zoals hij is en je zult details zien die je met het oog direct niet zag. Hierdoor ontstaat er een kunstwerk waar ik gelukkig van word, de foto is pas klaar wanneer ik tevreden ben.

Locaties
Buiten, studio, een oude fabriek, het is altijd weer zoeken naar de juiste achtergrond, het juiste licht (of schaduwval), het juiste decor, de juiste sfeer en ambiance, een leuke bijkomstigheid in het vak. Ik fotografeer veel in de oude Sluis machinefabriek, hier beschik ik over veel decors en weet ik dat de ambiance goed is. Maar ook op eigen- of buiten locaties kan ik foto’s komen maken van jouw motor.

Wil je een afspraak maken, wil je graag voorbeelden zien of heb je een vraag over wat ik kan betekenen, mail of bel me.

Groet,

Nicoline

Tel. +31 (0)6 11 87 17 85
nicoline@nwfotografie.nl